Bel 0543 - 54 75 75 of mail info@novel.nl Inloggen voor klanten

Hoe we werken

We geloven in de kracht van ouderwetse service. Dat de klant centraal staat, zoals dat vroeger was. Bent u niet tevreden over ons? Dan doen we ons werk opnieuw, maar dan beter. Natuurlijk willen we dat al onze klanten te spreken zijn over ons. Zodat u op netwerkbijeenkomsten of op verjaardagen positief over Novel Groep vertelt.

Aangesloten bij NBA

Novel Groep is aangesloten bij het NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants). Wij hechten eraan lid te zijn van deze publiekrechtelijke organisatie. Dit geeft onze klanten niet alleen zekerheid, het bewijst ook dat we ons vak serieus nemen. NBA helpt accountants bij het vervullen van hun cruciale rol in de maatschappij. In het accountantsregister kunt u alle Nederlandse accountants terugvinden. Integriteit, objectiviteit, deskundigheid en zorgvuldigheid, geheimhouding en professioneel gedrag zijn essentiële waarden voor iedere accountant. De titel van accountant is wettelijk beschermd.

Aangesloten bij RB

Novel Groep is aangesloten bij het RB (Register Belastingadviseurs). Als grootste fiscale beroepsorganisatie van belastingadviseurs staat het RB voor kwaliteit. RB ondersteunt de belastingadviseurs bij het vervullen van hun dagelijkse taak. Integriteit, objectiviteit, deskundigheid en zorgvuldigheid, geheimhouding en professioneel gedrag zijn eveneens essentiële waarden voor iedere register belastingadviseur.

Aangesloten bij Extendum

Novel Groep is ook aangesloten bij Extendum. Dit kennis- en adviescentrum is speciaal bedoeld voor accountantskantoren met een klantenkring in het midden- en kleinbedrijf.

Klachtenregeling

Wij streven naar perfectie en kwaliteit. Bent u toch niet tevreden over ons werk? Dan kunt u uw klacht of het geschil aan ons kenbaar maken door middel van onderstaande klachtenmeldingsformulieren. Vanzelfsprekend komen we er het liefst samen uit en dat is ook altijd onze insteek.

Download de klachtenregeling

Klachtenregeling Novel Groep Accountants & Adviseurs B.V.

Klachtenregeling Novel Groep Audit B.V.

Klachtenregeling Belastingadviseurs

Klokkenluidersregeling Novel Groep