Bel 0543 - 54 75 75 of mail info@novel.nl Inloggen voor klanten

Subsidie


Overzicht van alle subsidiekansen?

Subsidie voor ondernemers?

 Subsidiemogelijkheden

Voor ondernemers bestaan uiteenlopende mogelijkheden om een financiering via de overheid te verkrijgen. Omdat het aantal stimuleringsregelingen vaak verandert, is de kans groot dat u nog geen weet heeft van regelingen die wél bestaan. Het zou toch jammer zijn als u in die zin de boot mist?

 Subsidieregelingen

Maak met onze hulp optimaal gebruik van de faciliteiten en regelingen die er zijn. Vanuit onze jarenlange ervaring in zowel de wereld van subsidieadvies als de accountancy kijken wij verder dan alleen subsidieregelingen. Zo zoomen we ook in op fiscale besparingen en financieringsmogelijkheden.

 Betrokken en geïntresseerd

Door onze betrokkenheid en oprechte interesse in uw investeringsprojecten en innovatieplannen, leggen we snel een link met stimuleringsregelingen. Zo’n regeling kan er aan bijdragen dat u de plannen uiteindelijk kunt realiseren. Dat zou toch fantastisch zijn?

Subsidietraject

Heeft u hulp nodig bij een subsidietraject? In veel gevallen kunnen wij het proces voor u verzorgen; vanaf de eerste verkenning van uw subsidiekansen, de subsidiescan inclusief de afwikkeling van de daadwerkelijke aanvraag en het afgeven van een accountantsverklaring bij de subsidieafrekening.