Bel 0543 - 54 75 75 of mail info@novel.nl Inloggen voor klanten

Personeel

Uw medewerkers bepalen voor een groot deel uw bedrijfssucces. Veel personeel én veel geluk? Jazeker, dat is mogelijk. Novel Groep ontzorgt u op het gebied van salarisadministratie en kan u ondersteunen en adviseren bij alle mogelijke personele vraagstukken in elke levensfase van uw organisatie.

Salarisadministratie

Bijna iedere werknemer kijkt tegen het eind van de maand reikhalzend uit naar zijn salaris. Maar – werknemers verwachten meer dan alleen salaris. Waardering bijvoorbeeld. Toch zijn een goede salarisadministratie en het op tijd uitbetalen van het loon belangrijke componenten om medewerkers tevreden te houden. U kunt bij ons kiezen voor een online salarispakket; van basis tot uitgebreid. In een aanvullend pakket voeren wij bijvoorbeeld ook alle mutaties en nieuwe medewerkers in. Kiest u voor het meest uitgebreide pakket? Dan is het zelfs mogelijk een digitaal dossier van uw personeelsbestand te maken en het verlof en ziekteverzuim te registreren.

Salarisadvies

Wilt u weten welk salaris bij een functie past? Of overweegt u een salarisverhoging en weet u niet wat redelijk is? Wij zijn goed op de hoogte met cao’s en hoe u deze moet interpreteren. Ook zijn wij goed ingevoerd op de arbeidsmarkt in de Achterhoek en Twente. Zo kunnen wij een passend salaris voor u berekenen. Met onze hulp krijgen uw medewerkers een salaris dat marktconform is.

Werkkostenregeling

Met ingang van 1 januari 2015 is de werkkostenregeling (WKR) voor alle werkgevers een feit. Vanaf die datum mag het oude systeem van kostenvergoedingen niet meer onverkort worden toegepast. In sommige situaties kan de werkkostenregeling voordeel bieden. Dit geldt vooral voor DGA’s.

Heeft u hulp nodig bij een juiste en voordelige implementatie van de werkkostenregeling? De deskundigen van Novel Groep helpen u graag. Neem gerust contact op.