Bel 0543 - 54 75 75 of mail info@novel.nl Inloggen voor klanten

De ondernemer privé

Niet alleen het financiële reilen en zeilen van uw onderneming is bij Novel Groep in goede handen. Ook uw persoonlijke financiële situatie krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Vanzelfsprekend bekijken wij die samenhang tussen zakelijk en privé heel nauwgezet.

Persoonlijk voordeeladvies

Ons uitgangspunt? Het vermogen van privé en van uw bedrijf optimaal structureren. Maak ons deelgenoot van uw toekomstplannen. Dan nemen we die mee in vernieuwende adviezen die u voordeel kunnen opleveren. Waar kijken wij zoal naar bij het persoonlijk voordeeladvies? We houden uw huwelijksregime tegen het licht, beoordelen uw testament en kijken kritisch naar uw verzekeringspakket. In overleg bepalen we wanneer en op welke manier u geld uit uw bedrijf kunt halen en in welke vorm.

Meer voordeel over de grens

Bij persoonlijke voordeeladvisering kunnen we ook de grens overgaan. Een fiscale emigratie of inkomen creëren uit het buitenland zijn opties die veel voordeel kunnen opleveren. Het uitgangspunt bij al onze adviezen? Een gezond bedrijf en de juiste timing bij het omzetten van de bedrijfswaarde in besteedbaar inkomen en vermogen.
Het vermogen van privé en van uw bedrijf optimaal structureren? Neem gerust contact met ons op.