Bel 0543 - 54 75 75 of mail info@novel.nl Inloggen voor klanten

Consultancy

Vanzelfsprekend geven wij de financiële en fiscale consequenties van uw beleid overzichtelijk weer. Op basis van deze gegevens kunt u beoordelen hoe uw bedrijf ervoor staat. Zo kunt u onderbouwde beslissingen nemen.

Accountant als bedrijfscoach

Wilt u bedrijfsmatige overwegingen delen met een professional? Iemand die op financieel gebied deskundig is, uw vraagstukken rationeler bekijkt en u misschien wijst op een stimuleringsregeling? Meedenken, gevraagd en ongevraagd adviseren, zien wij als een belangrijke taak. Dat is misschien wel het boeiendste van ons vak. Onze mensen schuiven graag bij u aan.

Rendementsverbetering

Het verbeteren van het rendement is een actueel thema voor veel bedrijven. De specifieke cultuur van uw bedrijf en de dynamiek van de branche waarin u opereert, zorgen ervoor dat een rendementstraject maatwerk is. Mede door de bedrijfsgrootte van Novel Groep met zo’n 45 professionals, drie Nederlandse kantoren en één in Duitsland, treft u bij ons de juiste mensen. Ze helpen u om aan de juiste knoppen te draaien. Het is de kunst om de omzet op peil te houden of te vergroten en de kosten te minimaliseren.

Verandermanagement

Voor het behalen van optimaal rendement kan het nodig zijn uw organisatie anders in te richten. Succesvol veranderen is een moeilijk proces. Hebben wij niet de juiste expertise in huis om uw veranderingsplannen succesvol te begeleiden? Dan brengen wij u graag in contact met partijen die dat wel kunnen.

Bent u op zoek naar dé betrokken accountant? Bel ons.