Bel 0543 - 54 75 75 of mail info@novel.nl Inloggen voor klanten

Accountancy

Novel Groep verzorgt accountancywerkzaamheden. Bij ons werken naast boekhouders en financieel professionals ook geaccrediteerde accountants die een accountantscontrole kunnen uitvoeren. Voor organisaties die vanuit de Wet Toezicht Accountantsorganisaties verplicht zijn een accountantscontrole uit te voeren, kunnen bij ons terecht voor wettelijke controles. Wilt u krediet of subsidie aanvragen? Ook dan kan een accountantsverklaring vereist zijn.

Wat doet de accountant nog meer

Uw administratie vormt het hart van uw onderneming. Onze accountants, belastingadviseurs en andere financiële experts geven uw administratie alle aandacht die het verdient. Zoekt u een financiële partner die dit op een kwalitatief hoogwaardige manier voor u verwerkt? Kies dan voor een accountant. Nog een voordeel van een geaccrediteerde accountant? Hij moet ieder jaar verplicht studeren om zijn PE-punten te halen. Dit is voor u een garantie dat zijn kennis up-to-date is.

En verder?

U kunt de accountants van Novel Groep ook raadplegen bij het inrichten van uw geautomatiseerde administratie, overnames, opvolging, start of beëindiging van uw bedrijf.