Bel 0543 - 54 75 75 of mail info@novel.nl Inloggen voor klanten

Over Novel Groep

 Zelfstandig accountantskantoor

Novel Groep heeft kantoren in Aalten, Winterswijk en Bocholt (D). Met zo’n 45 professionals waaronder accountants, belastingadviseurs, salarisadministrateurs, organisatie- en pensioenadviseurs ondersteunen we mooie bedrijven en organisaties in de Achterhoek en Twente. Zowel particulieren, ondernemers, middenstanders, vrije beroepsbeoefenaars als non-profit instellingen staan wij bij. We zijn hun sparringpartner bij fiscale en bedrijfseconomische vraagstukken.

 Samen ondernemen

Gaat u na vijven door als het nodig is? Dat doen wij ook! Bijvoorbeeld in de eerste drie maanden van het jaar. Dan is het bij ons topdrukte. Veel van onze klanten willen in die periode de definitieve cijfers ontvangen van het jaar daarvoor. Dus, wij zetten een tandje bij om die financiële jaarstukken snel te leveren. Ook in zulke spitstijden heeft iedere klant recht op onze deskundige toelichting. Daar maken we uiteraard tijd voor. We ondernemen samen. Dus, ook na kantoortijden als dat beter uitkomt.

 Betrokken accountant

Als zakenman of zakenvrouw bent u op zoek naar nieuwe kansen. Wilt u over zo’n kans sparren met een professional? Bijvoorbeeld om uit te rekenen of datgene wat u wilt ondernemen financieel haalbaar is? Of omdat u wilt weten of u subsidie kunt krijgen voor zo’n nieuw initiatief? Vraag het één van onze mensen. Ze helpen u graag met deskundig advies.

Innovatief en online

Novel Groep heeft een aantal handige online tools die u besparingen opleveren. Zo hebben wij een online-portal om loongegevens uit te wisselen. Ook maken wij gebruik van geavanceerde scansoftware die verkoop- en inkoopfacturen digitaal herkent en verwerkt in uw administratie. Bovendien houden wij u met onze blog maandelijks op de hoogte van interessante ontwikkelingen.